Wát een geweldig boek!

Nico Schreuder 05 september 2024
Operatie Joktan: deel 1 van de driedelige serie van Amir Tsarfati en Steve Yohn over Mossad-agent Nir Tavor.

Moslimterroristen plannen en plegen wereldwijd aanslagen op alles en iedereen wat volgens hen "het heidense, westerse kapitalisme vertegenwoordigt en dat volgens de wetten van Allah moet worden uitgeroeid".
Het is aan Nir en zijn team om, met gevaar voor eigen leven, de dreigingen op te sporen en bloedbaden te voorkomen.
Hier en daar worden wat zaken wel enigszins "filmisch" opgelost (dat ik dacht: "Huh?"), maar die doen wat mij betreft geen afbreuk aan de spanning in de verhaallijn.

Als je van de boeken van o.a. Joël Rosenberg en Oliver North houdt, dan wil je deze boeken ook lezen, geloof me!

Wat ik tevens zo mooi vind aan deze schrijvers is dat zij in het verhaal het belang verweven van met Christus als jouw Redder verbonden te zijn. Geen gepreek of ander zweverig gedoe, maar gewoon oprechte belangstelling voor het eeuwig heil van jou als lezer.

Ik kan in elk geval niet wachten tot ik ook deel 2 "Door misleiding" en deel 3 "Uit het verre noorden" in handen heb, om die ook te lezen.

Meer recensies van Nico Schreuder