Geluk staat je goed
Ik was zeer enthousiast om het boek 'geluk staat je goed' te lezen. Tina Turner straalt zo veel kracht en elegantie uit dat ik wist dat ik door haar geïnspireerd zou raken. Ik wist ook dat het niet anders kon dat ze tegenslagen heeft moeten verwerken in haar veelbewogen leven.
Het boek raakte me meteen door Tina haar prettige schrijfstijl, het is heel persoonlijk en makkelijk te volgen. Ze neemt je mee in haar verhaal. de verhalen uit haar jeugd en volwassen leven zijn kwetsbaar en eerlijk geschreven. Het is duidelijk hoe deze ervaringen haar gevormd hebben en hoeveel moeite het haar heeft gekost om zich los te maken uit bijna onmogelijke situaties. Spiritualiteit heeft een grote rol gespeeld in haar hele leven. Haar leven heeft veel diepte en hoogtepunten gekend en het vinden van spiritualiteit en chanten is haar redding geweest zoals ze zelf beschrijft. Persoonlijk merkte ik dat toen ze heel lang over chanten bleef doorgaan dit voor mij wat langdradig werd maar dit was ook omdat ik juist benieuwd was naar haar verhalen en haar levensvisie.
Haar tomeloze doorzettingsvermogen en positieve levensvisie heeft me geïnspireerd, het is bijna voelbaar in haar schrijfstijl. Hoe ze kijkt naar haar leven en 'gif heeft omgezet in medicijn' zoals ze zelf zegt is bewonderenswaardig. Ik heb echt genoten van haar boek. Ik zou het aanraden aan lezers die meer over Tina te weten willen komen maar ook geïnteresseerd zijn in spiritualiteit.