Advertentie

Je verheugen op een stage in zonnig Egypte maar door omstandigheden terecht komen in regenachtig Schotland. Dit overkomt Esme in haar 1e jaar van een toeristische opleiding.
Teleurgesteld probeert ze familie en vrienden in de waan te laten dat ze een zonnige stage tegemoet gaat. In werkelijkheid komt ze terecht in het kleine Drumnadrochit aan het Loch Ness, in een hotel gerund door een jonge maar door liefdesverdriet geteisterde norse Schot (Rory)en een moeder (Aileen) met haar puberzoon (Farley).
Maar ondanks alle weerstand gaat Esme zich steeds meer thuisvoelen in het kleine plaatsje, en ook De Baas blijkt nog een heel andere kant te hebben.
Een feelgood is natuurlijk altijd lekker lezen, en ooit op vakantie geweest zijnde in Drumnadrochit, was dit voor mij wel heel leuk om te lezen.
Bovendien heeft Vanessa Gerrits een heel prettige schrijfstijl wat maakte dat ik heel snel door dit boek heen ging. Ik ben dan ook blij dat dit boek het eerste deel zal zijn in een serie over North Ness Inn.

Reacties op: Liefde in Schotland

54
Leef, lach, loch - Vanessa Gerrits
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners