Heerlijke Queer romance

@Niekleest 13 juli 2025
Een paar maanden geleden kwam ik scrollend terecht op de Instagram pagina van Anne May . En daar leerde ik Bram en Xeno kennen en direct was ik getriggerd naar hun verhaal. Ik bestelde de boeken bij Anne en de afgelopen dagen las ik beide delen.

Bram en Xeno zijn mooie gelaagde karakters die steeds meer van zichzelf aan de lezer en aan elkaar blootgeven. Het boek is geen standaard feelgood. In de eerste plaats omdat het queer romance is maar in de tweede plaats omdat het nogal een aantal heftige onderwerpen kent! Denk aan mishandeling, verwaarlozing, geweld, despressie. Zonder dat het een zware bedoening word schrijft Anne over deze twee heerlijk mannen in hun zoektocht naar zelfacceptatie en het vinden van echte liefde.

Het is gewoon een prachtig verhaal wat ik jaren geleden in mijn tienerjaren had willen lezen. Zijn er ook kritiekpuntjes, ja zeker.

Ik denk dat het korter had gekund, dus 1 boek ipv 2 delen omdat de kritische lezer in mij het middenstuk wat te lang vond. En er stonden toch hier en daar nog wat spelfouten in, maar dat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering.
Overall ben ik heel tevreden en geef ik toch ⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van @Niekleest

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.