Heerlijke weglezer

@Niekleest 21 november 2025
Gisteravond was de leesclub met Wendy Brokers op de uitgeverij. Het haar nieuwste boek ‘Verbinden of Verbroken’ werd besproken. Helaas kon ik niet aanwezig zijn maar mocht ik wel een recensie-exemplaar ontvangen. Heel erg bedankt hier voor @boekerij. Het heeft trouwens mijn mening niet beïnvloed.

In dit los te lezen vervolg op ‘Vertrouwen of Verliezen’ leren we Floris kennen de tweelingbroer van Mats. Hij krijgt Marly als zijn nieuwe buurvrouw. Het verhaal is een soort van curved beauty & the nerd.
In haar vlotte, grappige schrijfstijl neemt Wendy ons mee in de levens van Floris en Marly. Marly besluit Floris te coachen bij het een zoektocht naar een vriendin. Je zult begrijpen dat hier zich hilarische voorvallen gaan voordoen. Zeker als Marly met hem gaat oefendaten. Als Floris dan ook nog door de wasstraat gaat blijft hij stiekem toch wel een knapperd te zijn…..

Wendy heeft me een paar heerlijke leesuurtjes bezorgd. Haar karakters zijn uit het leven gegrepen hebben zo hun rugzakje en worden daardoor erg likeable. Voeg Vlek, de energieke dalmatiër, toe en je hebt een heerlijk feel good verhaal.
Of Floris en Marly elkaar uiteindelijk zullen vinden mag je zelf gaan lezen.

Ik heb genoten; ik beoordeel het met 3,5 ster. Nu zul je denken je bent toch enthousiast?! Klopt maar Wendy’s series ‘Alles voor en Niets zonder’ vond ik net nog iets gelaagder en meer diepgang hebben. Vandaar deze beoordeling.

Meer recensies van @Niekleest

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.