Een true crime analyse over de meest besproken moord van de vorige eeuw.
In JFK - de geheime archieven – neemt Lammert de Bruin ons mee terug naar 22 November 1963, de dag waarop JFK werd doorgeschoten in Dallas.
Lammert gidst ons door de gebeurtenissen, getuigenissen en theorieën die al jaren om deze dag heen hangen. In een zoektocht die leest als een sneltrein gaan we op zoek naar de echte waarheid.
Doormiddel van vele gesprekken, observaties en gebruik van een deel van geheim archief dat hij op EBay kocht probeert hij te achterhalen of Lee Oswald nu wel echte moordenaar was van JFK.
Wie was Lee Oswald en vooral wie stonden er dicht om hem heen.
Leuke bijkomstigheid is dat de Nederlandse journalist Willem Oltmans, het enfant terrible volgens de Nederlandse Staat, ook ruimschoots aanbod komt in het boek. Zijn gedetailleerde dagboeken vertellen ons over de vele ontmoetingen die had met de mensen rondom Oswald. Lammert heeft niet de intentie de moord na al die jaren op te lossen, maar wel een puzzel te leggen die zaken meer opheldert.
De floppy paperback is een genot voor het oog, leest makkelijk en voor de liefhebbers van true crime is het een interessant boek.
Bedankt @lsthrillers voor je recensie exemplaar. Ik geef het boek 3.5 ⭐️
Wie was Lee Oswald en vooral wie stonden er dicht om hem heen.
Bedankt @lsthrillers voor je recensie exemplaar. Ik geef het boek 3.5 ⭐️