Een mooie samensmelting van geneugten.
Dit vond ik weer een heel goede samensmelting van verschillende geneugten : koken, reizen en vooral genieten van de dingen die ertoe doen. Natuurlijk blijft het een feelgood en weet je vrij snel waar het verhaal naartoe gaat, toch zijn de beschrijvingen adembenemend en zetten ze aan tot koken en zelf op verkenning gaan naar de magisch beschreven locaties. Dit verhaal vond ik een van de betere uit de serie, hoewel ik ervan overtuigd ben dat je de delen ook apart kan lezen, zonder voorafgaande kennis.
Je kan er vrij snel doorlezen, leert zeer mooie karakters kennen en kan via de beschrijvingen eigenlijk levendig voorstellen waarover het in het boek gaat. je ziet als het ware de verschillende figuren voor je, door de zeer gedetailleerde en gevarieerde beschrijvingen. Je kan best een notitieboekje bij de hand houden om de verschillende locaties te noteren, zodat je ze met je eigen ogen kan gaan bewonderen. Voor mij een aanrader en wil zeker ook het volgende deel lezen.