Mooi boek met diepgang
Door een oproep voor recensenten kwam ik met auteur Anne in contact. Aangezien ze meerdere delen in een serie heeft geschreven, liet ze mij zelf een deel kiezen wat ik graag wilde lezen.
Ik koos voor dit deel omdat het verhaal mij in eerste instantie aansprak. Dank je wel voor het recensie exemplaar!
Het is een boek waarin de diverse facetten van het leven goed zijn beschreven; liefde, rouw, gemis, schaamte, tegenslagen en geluk. Mooi hoe dit allemaal in één verhaal samen komt.
De hoofdstukken lees je vanuit de personages Abby en Silas met elk hun uitdagingen in het leven. Ik heb beide personen goed leren kennen en mooi om te lezen hoe zij allebei persoonlijke groei doormaken gedurende het verhaal.
Ik heb momenteel niet de drang om ook de andere delen van deze serie te lezen, misschien komt dat nog. Ik vond het een mooie kans om kennis te maken met Anne haar boekenserie en ben blij dat ik dit exemplaar aan mijn boekenlijst heb kunnen toevoegen.