Een echte aanrader!
Een mix van genres die perfect bij mij passen!
Een roman met een historische toets over een verborgen boekenwinkel vol met spanning.
We volgen in dit verhaal twee vrouwen die de weide wereld intrekken om aan hun thuissituatie te ontsnappen.
De ene in 2021 de andere in 1921.
Beiden leren ze om op hun eigen benen te staan en hun eigen toekomst te bepalen.
De mensen die ze tegenkomen zorgen voor hoop en wanhoop. Maar de verborgen boekwinkel zorgt ervoor dat ze krachtig in het leven staan: kalm en bewust.
Krijgen ze beide een gelukkig eind en antwoorden op al hun vragen?
Een aangrijpend en spannend verhaal die vele wendingen heeft en waar je zo doorheen wilt om het hele verhaal te weten te komen!
Een topper die ik iedereen zou aanraden om te lezen!
De ene in 2021 de andere in 1921.
Krijgen ze beide een gelukkig eind en antwoorden op al hun vragen?
Een topper die ik iedereen zou aanraden om te lezen!