Had er iets meer van verwacht
Dit boek begon als een meesterwerk. De schrijfstijl is uniek en anders. Maar tegen het einde liet het me achter met een onvoltooid gevoel, als een leegte.
Het boek is een brief van een zoon aan zijn moeder die niet kan lezen. In stukjes en beetjes leren we de schrijver en zijn familie kennen. Er zitten zeker goede discussiepunten in het boek die perfect zijn voor oudere leerlingen zoals drugs, oorlog, seksualiteit, armoede, geestelijke gezondheid, verlies, familie,... en die ook goed zijn voor iedereen om over te leren en te lezen. Maar ik had het gevoel dat het boek langer kon zijn en een beetje abrupt eindigde.