Een bundel van 3 geweldige kortverhalen.

noemi 29 juli 2022
Op dezelfde golflengte is echt een prachtig en leuk kortverhaal. Ik wou dat er een langere versie of vervolg van was!
Roos is doof en haar ouders en heel het dorp zijn heel beschermend over haar. Maar als er een aardbeving is en haar familie na een paar dagen nog geen nieuws hebben gekregen van de politie besluit ze zelf op onderzoek te gaan en in de bergen haar opa te gaan zoeken.
Op glad ijs is een spannend kortverhaal. Nepschilderijen, een foute deal, een dode partner, het loopt allemaal fout! Uiteindelijk is eerlijkheid de enige optie.
Het laatste kortverhaal van deze bundel; Onze man van weinig woorden blikt terug naar het verleden wanneer twee mensen elkaar nog eens ontmoeten na lange tijd apart. Het gaat over pure liefde, moeilijke tijden en een redding. Pure liefde sterft niet uit, maar wacht op het juiste moment om te kunnen bloeien.

Meer recensies van noemi