top!!
Onze eerste zomer samen – Sandra J Paul
Mila en Daniel komen elkaar weer tegen nadat ze elkaar jarenlang uit het oog zijn verloren. Daniel moet dringend in hun thuisstad Hemelen geraken, maar door een onweer ligt alle transport stil. Mila besluit hem een lift te geven, een keuze die leidt tot een ernstig ongeluk. Ze worden gered door Dominic, maar is Daniel daar wel blij mee? Dominic brengt hen naar Het Domein in plaats van naar een ziekenhuis. En op dat Domein is vanalles aan de hand, Daniel is er niet gerust in. Maar kan hij op tijd ontsnappen?
Onze eerste zomer samen is geschreven door Sandra J Paul, een veelzijdige schrijfster die we kennen van: Mijn Waarheid, Azerty of onder het pseudoniem Joanne Carlton.
Onze eerste zomer samen is een paranormale thriller. Zoals we van Sandra gewoon zijn, heeft het een zeer boeiende invalshoek, namelijk een sekte. Het gaat over hoe zo een sekte in elkaar zit en waarom mensen zich daar soms tot aangetrokken voelen. En het gaat natuurlijk ook over de manipulatie die erbij komt kijken.
Ik vond het verhaal wel heel goed opgebouwd, maar van mij mocht het boek zeker wat dikker zijn om de relatie tussen de hoofdpersonages nog wat meer uit te diepen. Ik was niet helemaal overtuigd van hun gevoelens tegenover elkaar.
Buiten dat aspect, vond ik de rest wel kloppen. Het verhaal zat goed ineen, niets ging te snel en je vloog er doorheen! Ik ben gewoon een fan van Sandra haar boeken en tel nu al af naar het volgende!
Onze eerste zomer samen /Sandra J Paul / Uitgeverij: Hamley Books / ISBN: 9789464208290 / Adviesprijs: € 9,99