spannend en realistisch
✨✨✨ recensie ✨✨✨
Hoofdcommissaris Stijn Goris brengt op een ochtend, vooraleer hij gaat werken, zijn twee kinderen Lea en Matthew, naar school. Hij is de garage nog niet uit of hij en zijn kinderen worden aangevallen. Ze worden minutenlang onder vuur genomen door waarschijnlijk een moordcommando. Gelukkig was hij bij toeval met een gepantserde wagen thuis, zodat enkel de hoofdcommissaris een schotwond in zijn knie oploopt. De kinderen komen er met de schrik vanaf. Stijn wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Maar de daders laten het er niet bij. Gelukkig kan Stijn rekenen op de bewaking in de gang van het ziekenhuis. Iemand heeft het wel degelijk gemunt op de hoofdcommissaris. Wie, uit een zaak uit het verleden, wil wraak nemen op hem? De politie zet alles op alles om de dader te vinden. Ze vermoeden dat de georganiseerde misdaad achter de aanslag zit. Alle middelen worden door het team aangewend om de dader te vinden en ja hoor ze moeten tot het uiterste gaan.
Voor mij het eerste boek van Christian De Coninck, alhoewel hij er al veel geschreven heeft. Ik vond dit een zeer goed boek. Deze thriller hield mij van het begin tot het einde in de ban. Het blijft doorheen gans het boek spannend. En wat een ontknoping. Het boek is zeer realistisch geschreven de auteur weet waarover hij schrijft hiervoor gebruikt hij zijn eigen ervaring.