Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

hilarisch

Pederebooksandtravel 23 november 2023


Ellie vindt dat ze het perfecte leven heeft. Ze heeft een geweldige job en op Kerstavond ontmoet ze haar droomvrouw, al bij al, ze is gelukkig. Helaas na een onenightstand ziet ze haar droomvrouw niet meer terug en krijgt ze er bovenop ook nog haar ontslag.
Hoe snel kan je leven veranderen. Daar ze toch een job moet hebben want er moet eten op de plank komen gaat ze als barista werken. Niet de meest fantastische job. Ellie komt al snel in een sleur terecht. Tot Andrew, haar baas, haar tijds een zatte nacht een voorstel doet. Andrew moet huwen om aanspraak te kunnen maken op de erfenis van zijn grootvader. Ellie kan delen in de prijzen. Het huwelijkcontract is snel gemaakt ! Niet een huwelijk uit liefde maar een verstandshuwelijk wegens financiële redenen. Maar is dit de enige verrassing voor Ellie ? Als ze de kerst dagen door brengt met de familie van Andrew komt ze er achter dat de zus van haar toekomstige man haar droomvrouw is.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Pederebooksandtravel