Sterke start van de Southern Wedding-serie

“Mine to Have” van Natasha Madison is een romantische second-chance roman die draait om liefde, timing en het opnieuw durven openen van je hart. Het verhaal volgt Harlow en Travis, twee geliefden uit hun studententijd die elkaar jaren later onverwacht weer tegenkomen. Harlow ontvangt een uitnodiging voor de bruiloft van Travis, de man die ooit de liefde van haar leven was. Ondanks de pijn besluit ze te gaan, omdat ze hem ooit beloofd heeft aanwezig te zijn op de mooiste dag van zijn leven. Wat een afsluiting had moeten zijn, verandert echter in een emotionele rollercoaster wanneer alles tijdens de bruiloft misloopt en oude gevoelens opnieuw naar boven komen.

Natasha Madison weet de spanning tussen Harlow en Travis overtuigend neer te zetten. Hun gedeelde verleden, de onuitgesproken woorden en de nog steeds voelbare aantrekkingskracht zorgen voor een verhaal vol emotie en romantiek. De bijpersonages, vooral familie en vrienden, brengen humor en warmte in het verhaal en geven het geheel een gezellige, bijna feelgood-sfeer. Tegelijkertijd schuwt het boek de pijn en twijfels niet die horen bij een relatie die ooit stukliep.

Het tempo van de hereniging gaat misschien wel wat snel en bepaalde keuzes van de personages komen niet altijd even realistisch over vind ik toch maakt de oprechte emotionele lading heel veel goed. Mine to Have is vooral een boek om bij weg te dromen: lief, soms pijnlijk, maar uiteindelijk hoopvol. Voor liefhebbers van romantische verhalen over tweede kansen en ware liefde is dit een sterke start van de Southern Wedding-serie en een boek dat met een warm gevoel wordt afgesloten. Ik kijk alvast uit naar deel 2 want de laatste zin van dit boek is veelbelovend en maakt je enorm nieuwsgierig.

Meer recensies van Pederebooksandtravel