Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

een boek vol emoties

✨✨✨ recensie ✨✨✨

Kleuterjuf Harper biedt zich aan om tijdelijk pleegouder te zijn van de 2 jongetjes Liam en zijn broertje. Hun mama Lisa is plots overleden en Liam zit bij juf Harper in de klas. Haar leven krijgt hierdoor plots een andere wending. Maar als haar appartement dan ook nog overstroomt moet ze dringend op zoek naar een woonst voor haar en de 2 jongens. Gelukkig helpt brandweerman Knox, de beste vriend van haar broer en haar jarenlange crush, haar uit de nood en biedt zijn huis aan. Hij is tenslotte toch op een missie. Maar wat als hij plots toch vroeger terugkeert ?

Een boek vol emoties. Het boek wordt verteld vanuit twee perspectieven nl. dat van Harper en dat van Knox. Alles is zo mooi beschreven en omschreven dat je meevoelt wat er in hun hoofd omgaat. Het verhaaL wordt levensecht. De romantiek staat in dit boek op een laag pitje maar dit stoort helemaal niet. De onvoorwaardelijke liefde zowel naar elkaar als naar de twee kinderen speelt hier de hoofdrol en is zo mooi dat je af en toe wel een traantje wegpinkt.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Pederebooksandtravel

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?