Duister, spannend en verslavend
Dit was mijn eerste boek van Chris Carter en wát een kennismaking! Vanaf de eerste pagina werd ik volledig het verhaal ingezogen en liet het me niet meer los. De vlotte schrijfstijl en de korte hoofdstukken maken dat je blijft doorlezen. Stoppen is eigenlijk geen optie.
De constante spanning, gecombineerd met de verschillende perspectieven, gaf het verhaal enorm veel diepgang. Het voelde alsof ik alles zelf meemaakte en midden in het onderzoek stond. Elk perspectief voegde iets extra’s toe.
De moorden waren heerlijk luguber: gruwelijk, duister en tot in de details uitgewerkt. Ze dragen perfect bij aan de beklemmende sfeer en maken het verhaal extra intens, precies wat je wil van een topthriller!
Ook de personages zijn fantastisch uitgewerkt. De dynamiek tussen Robert en zijn partner Garcia is gewoon heerlijk om te lezen. Ze vormen een sterk en geloofwaardig duo, met een fijne balans tussen beide personages.
Dit boek is spannend, donker en ronduit verslavend tot de allerlaatste pagina. Ik kan niet wachten om meer van Chris Carter te lezen. Een absolute aanrader voor liefhebbers van ijzersterke, lugubere thrillers!