Leuke serie

PhoebesMysticalReads 23 november 2025
Net als bij het eerste deel blijf ik ook hier hangen op 3,5 sterren. Ik heb deze duologie eigenlijk best graag gelezen. Het concept vond ik echt origineel en heel intrigerend, precies het soort idee dat me meteen nieuwsgierig maakt.

Maar tegelijk had ik opnieuw hetzelfde gevoel als bij deel één: ik miste actie... Het verhaal heeft veel potentieel, maar het tempo bleef voor mij te laag en daardoor zakte mijn aandacht soms wat weg. Ik had gewoon graag wat meer spanning gehad onderweg, iets dat me echt meesleurde.

En dan dat einde… Dat was precies wat ik al die tijd wou!!Eindelijk vaart, eindelijk actie en die onthullingen die alles in een ander licht zetten. Op dat moment viel echt alles samen, en dat vond ik fantastisch. Het is gewoon jammer dat dat krachtige gevoel niet meer verspreid zat over de hele duologie.

Wat ik wél echt fijn vond, was de schrijfstijl (en de vertaling). Die leest wel vlot dat ik, zelfs op de rustigere momenten, toch graag verder las. En de personages? Die vond ik opnieuw heel leuk!

Al bij al kijk ik met een goed gevoel terug op deze duologie. Origineel, leuk om te lezen en met een knaller van een einde alleen had ik onderweg graag wat meer pit gehad.

Meer recensies van PhoebesMysticalReads

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.