All the feels
Je wordt het verhaal ingezogen.
Niet alleen in haar privé leven maar ook op de werkvloer krijgt Danique emotioneel heel wat te verwerken.
Want wat Doe je als na 15 jaar je relatie niet de kant op gaat die je gehoopt had, en hoe ondersteun je de vriendinnen en klasgenoten, ouders van een meisje wat ontzettend ziek is.
Op geheel eigen wijze gaat ze hier mee om
ze heeft een erg warme en empathische persoonlijkheid.
Gesteund door haar vriendinnen en kleurrijke collega Tony die als klankbord en kompas dienen blijft ze sterk en vind ze haar weg door alle emoties heen.
Ook de hulp van de band misty figures en de lieve Johan zorgen voor hulp en troost.
Dit boek bezit all the feels dus houd de doos tissues maar in de buurt.
Ik kijk nooit meer hetzelfde naar ben en Jerry's ijs.
Op geheel eigen wijze gaat ze hier mee om
ze heeft een erg warme en empathische persoonlijkheid.
Dit boek bezit all the feels dus houd de doos tissues maar in de buurt.
Ik kijk nooit meer hetzelfde naar ben en Jerry's ijs.