Mag ik je even lenen?
Veerle heeft er genoeg van om vragen en opmerkingen te krijgen als ze alleen op feesten of verjaardagen op komt dagen. Dit keer wil ze dat niet en daarom huurt ze weleens waar met wat drank op wat meer moed te krijgen een escort in.
Lars heeft zo zijn eigen redenen om voor deze klus te kiezen ondanks dat hij vrij is.
Ze ontmoeten elkaar en stemmen hun verhaal met elkaar af voordat ze samen op pad gaan, zal iedereen hun geloven?
Door de vlotte manier van schrijven wordt je meteen in het verhaal getrokken.
Het verhaal heeft een fijne opbouw er zijn wat vragen waar je antwoord op wil en waar je al lezend meer over komt te weten naast dat beetje mysterie zit er ook humor in het verhaal en hebben Veerle en Lars een leuke klik en fijne chemie.
Na deel 1 wil je meteen door en verder lezen in deel 2 en dat heb ik omdat dit kon dus ook meteen gedaan.
Door de vlotte manier van schrijven wordt je meteen in het verhaal getrokken.