Met voorbedachte rade

Priscilla Merks 02 december 2022
Allison werkt bij de NYPD en is voor een inbraak bij het kantoor van playboy advocaat Damian. Hij heeft iemand nodig om zijn vrouw te spelen, en zij iemand die haar helpt om haar plan van een speciale taskforce te pitchen bij haar baas. Damian ziet de bikkelharde en mooie Allison meteen zitten als zijn "vrouw", zij blijft liever verweg van de knappe playboy. Toch stemt ze in mee te doen maar stelt regels op waar ze zich aan moeten houden gedurende hun afspraak.

Ik ben enorm fan van de schrijfstijl van Danielle.
Het is een sexy serie met heerlijke steamy sexy scenes erin. Maar het is veel meer dan dat. Gaandeweg het lezen leer je de personages steeds beter kennen. Zo ontdek je dat er meer zit achter de bikkelharde façade van Allison. En dat Damian veel meer is dan alleen een playboy. Ook het onderliggend onderwerp; dat vrouwen soms niet als gelijkwaardig worden gezien als mannen komt duidelijk naar voren in het verhaal.

Wil jij jezelf even afsluiten van de wereld om je heen. Ben je fan van fake dating verhalen vol met aantrekken, afstoten en personages die zich gaandeweg het verhaal ontwikkelen. En niet vies van knappe mannen en steamy scenes dan is dit een boek voor jou.

Meer recensies van Priscilla Merks

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.