Mag ik je even houden
Na de cliffhanger van deel 1 lees ik meteen verder in deel 2 want nu wil ik ook weten hoe het afloopt natuurlijk. Omdat het verhaal direct verder gaat waar het gebleven is en samen 2 behapbare delen zijn zou het ook prima in 1 boek gepast hebben naar mijn mening.
Er is even paniek bij Veerle als ze Lars ongepland toevallig tegenkomt terwijl Veerle bij bekende is die hun beide als stel kent. Ze gaan naadloos verder waar ze gebleven zijn, maar is dat wel zo?
Je leest het verhaal uit het perspectief van zowel Lars en Veerle wat prettig is omdat je bij beide personages inzicht krijgt in wat hun bezighoud en wat ze denken. En o boy dat is veel! Ze zijn naar elkaar toe gegroeid en dat maakt de omgang met elkaar niet makkelijker dat brengt twijfel en onzekerheid over de situatie waar ze in zitten. En is er een dunne lijn wat betreft het beste willen voor elkaar maar daarbij is er een gevaar om de werk en privé grens te overschrijden.
De voorspelbaarheid is een gegeven bij feelgood maar de chemie en de spanning is iets waar ik enorm van geniet. Veerle en Lars gaan van geweldige hoogte naar diepe dalen om hopelijk weer terug te klimmen naar de top.
Ben blij dat ik de serie gewonnen heb deel 2 was echt een goede afsluiter van het verhaal.