Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
LiselotteS Auteur

Hebban-auteur


Liselotte Schipper

Hoi! Ik ben Liselotte, 24 jaar oud en auteur van de miniserie Veerl & Lars die op 19 januari bij LS Uitgevers als e-book is verschenen. Ik ben al bezig met verhalen sinds ik me kan herinneren en ben vanaf mijn 15e "serieus" aan het schrijven geslagen. Mijn eerste verhalen heb ik op Wattpad gezet, waar ik ook de eerste versie van mijn gepubliceerde miniserie heb geschreven. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd. In Amsterdam heb ik Marketing en Politicologie gestudeerd. Veel van mijn hoofdstukken zijn dan ook in de schoolbanken van de VU geschreven ;). In mijn vrije tijd schrijf en lees ik graag, maar ben ik ook veel met vrienden te vinden. Ook ben ik fanatiek sponsor van de sportschool en heb ik een museumjaarkaart die ik treurig weinig gebruik. Ik heb het chronisch koud, drink het liefst cappuccino's . Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen!

Nieuwste boek

Mag ik je even lenen? - Liselotte Schipper Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Liselotte Schipper