mag ik je even lenen?
Veerle een jonge vrouw, een brave en veel te goed voor iedereen. Maar mist de power om voor zich op te komen, haar idealen na te streven en haar familie te negeren.
En als ze dan eens iets durft, zoals een escort inschakelen voor een familie bezoek, loopt deze toch ook weer anders dan gepland.
Lars is dan weer erg slim, maar heeft zijn leven gecompliceerd gemaakt door een schuld van het verleden. Hij werkt zich kapot, maar zijn opdracht met Veerle is toch net anders dan anders.
Gaat deze gekochte date hun beide levens veranderen apart of samen?
De schrijfster heeft je direct mee in haar verhaallijn en personages. De afwisseling van Veerle en Lars per hoofdstuk laat je mondjesmaat alles ontdekken en beleven.
En toch blijven er bewust nog wat vragen open staan voor de lezer. Het verhaal is zo opgebouwd dat alles zijn tijd en plek nodig heeft voor die antwoorden.
Het Feelgood gehalte is sterk aanwezig, maar humor en diepere emoties zorgen voor dat extraatje.
Je zit zo in het verhaal, dat je op het einde plots toch wat teleurgesteld bent, dat het ineens stop.
Ik denk dat dit niet in twee delen had gesplitst mogen worden. Het haalde je, uit de intense leesmodus en gaat deze terug moeten zoeken voor het vervolg. Dit puntje gaf voor mij de doorslag om een ster minder te geven.
Dit debuut van Liselotte Schipper is er eentje om u tegen te zeggen! Hier gaan we gegarandeerd nog meer van mogen verwachten in de toekomst!
3,5 ster
@missp_her_books_read