Heerlijke feelgood
Ik heb echt genoten van dit eerste deel. Het deed me direct denken aan de film ‘The Wedding Date’ met Debra Messing (ja die van Will & Grace). Die film heb ik grijsgedraaid, waardoor ik bijna zeker wist dat dit boek me ook wel zou gaan bevallen.
En dat deed het zeker! Het lijkt op de achterflap een vrij rechttoe rechtaan verhaal te zijn, maar ik was aangenaam verrast door de diepgang die er toch nog in zat. Het verhaal van Veerle is wel zoals je het verwacht, maar in Lars zijn kant blijkt toch meer te zitten dan je in eerste instantie verwacht.
Wat ik erg mooi vind, is dat je het verhaal vanuit beide perspectieven leest. Hierdoor krijg je meer verdieping in het verhaal en snap je ook waarom de personages enkele afwegingen maken.
Ik voelde echt een klik met Lars. Ik vind het zo knap dat hij na zijn verleden niet bij de pakken is gaan neerzitten, maar een oplossing zoekt voor zijn problemen. Dat hij daar dan in blijft hangen, tja dat is misschien dan niet zo voortvarend.
Bij Veerle had ik direct al een gevoel dat het misschien niet zo’n goed idee was om een escort in te huren. Dat ze dat slecht kon scheiden in haar hoofd.
Al met al een heerlijke feelgood die me direct door heeft laten lezen in deel 2!