Heerlijk vervolg

Joyce Joyce
6 mrt 2023

Dit deel las ik direct nadat ik in deel 1 was geëindigd. Dat was ook zeker geen straf, want ik zat nog helemaal in het verhaal. Ik vroeg me zelfs af of het misschien niet in 1 boek had gekund!
Het verhaal gaat ook direct verder waar het eerste gedeelte is gestopt. Je leest direct weer mee met zowel Veerle als Lars en hoe ze hun leven proberen in te richten nadat hun escort afspraak is geëindigd. Wederom is het fijn dat het verhaal vanuit beide perspectieven is geschreven.
Als je leest dat ze samen naar de bruiloft in Edinburgh gaan, weet je dat dat voer is voor problemen. Ze merken beide de aantrekkingskracht die er al vanaf hun eerste ontmoeting is, dus dat moet toch ook wel fout gaan als ze een hele week met elkaar optrekken. Als daarna ook alles fout loopt en ze in een storm terecht komen, kun je op je vingers natellen wat er gaat gebeuren. Maar dat maakt het lezen van dit verhaal ook zo leuk. Je weet al bijna wat er gaat gebeuren, maar wanneer en op welke manier is dan nog wel weer even spannend!
Naar mijn idee had dit deel iets minder diepgang dan deel 1, maar dat komt ook omdat veel dingen die in deel 1 als diepgang werden gezien, in dit boek verder behandeld werden.
Dit boek is een heerlijk vervolg op het eerste deel en verbindt alle losse eindjes die er na boek 1 nog waren!

Meer recensies van Joyce