mag ik je even houden

missp_her_books_read missp_her_books_read
6 mrt 2023

De onverwachte confrontatie op de dansvloer brengt zowel Veerle als Lars van slag. Het is iets tussen hun, meer dan een deal of een kennis. Gaat het verder of blijft elk in hun wereldje zitten en blijven ze alles van iedereen maar braaf incasseren.
In het tweede deel gaat alles verder, in dezelfde stijl en drive, met dezelfde humor en persoonlijke rugzakken en pijnpunten. Maar er komt toch nog wat meer drama en romantiek bij kijken,die er voor zorgen dat deze Feelgood af en rond is.
Veerle en Lars of Lars en Veerle, ja zo stonden deze personages er voor mij in dit verhaal, het is onmogelijk om te zeggen wie mijn sympathie het meeste kreeg, want echt waar, evenwaardig zijn ze. Dat is zo mooi hoe de schrijfster dit kon neerzetten en betrachten. Dit laat zien hoe betrokken en gedreven ze schrijft en het verhaal liet leven.
Een echt Feelgood einde maakt de lezer voldaan, en toch heb ik het gevoel (of hoop ik) dat Veerle en Lars nog niet klaar zijn met hun verhaal! Dus Liselotte Schipper bij tijd over…..

4 sterren

@missp_her_books_read