Spicy, sportief en stiekem ook best ontroerend
Achter het net is het eerste deel in de Vancouver Storm serie en mijn eerste boek van deze auteur - maar zeker niet de laatste.
Het verhaal leest makkelijk weg en de auteur zorgt ervoor dat je meteen in het verhaal zit. Er gebeurt misschien niet super veel, maar toch bleef ik doorlezen. Het verhaal weet je aandacht goed vast te houden.
Er is zeker genoeg spice aanwezig maar het verhaal biedt meer dan dat alleen. Thema's als zelfvertrouwen, persoonlijke groei, het najagen van je dromen en het leren geloven in jezelf komen op een fijne manier naar voren.
De hoofdpersonages Jamie en Pippa, zijn levendig en goed uitgediept. Hun aantrekkingskracht spat van de pagina's. Maar het is vooral de manier waarop ze elkaar versterken die indruk maakt. Pippa krijgt weer zelfvertrouwen, dankzij Jamie's steun. Terwijl Jamie leert dat hij de liefde weer een kans mag geven en het leven niet alleen hoeft te dragen.
Voor liefhebbers van sport romance in de stijl van Ijsbreker is Achter het net absoluut een aanrader.
Spicy, sportief en stiekem ook best ontroerend.
Spicy, sportief en stiekem ook best ontroerend.