De gingerbread bakkerij
De gingerbread bakkerij is het vijfde deel in de Dream Harbor serie. En ook dit deel is weer erg vermakelijk, romantisch en liefdevol.
Het boek bestaat uit twee verhaallijnen: enerzijds de voorbereidingen rondom de bruiloft van Jeanie en Logan, en anderzijds het verhaal tussen Annie en Mac. Vooral de tweede lijn staat centraal en brengt een fijne dosis romantische spanning met zich mee.
De tropes second chance en enemies to lovers spelen hierin een grote rol. Dit is bovendien zo'n serie waarbij voorspelbaarheid helemaal geen minpunt is, maar juist helemaal oke is.
Het verhaal wordt verteld vanuit zowel het verleden als het heden. Hierdoor lees je op een fijne manier wat de reden is dat Annie en Mac zo met elkaar kibbelen in de vorige delen. Beide personages nemen je mee in hun gedeelde geschiedenis en hun gevoelens.
De chemie tussen hen spat van de pagina's. Alleen nu moeten ze het nog aan zichzelf en elkaar toegeven.
Het boek leest lekker vlot. Zelfs als je het even weg legt , zit je er daarna meteen weer in.
Pluspunt: alle bekende personages zijn weer volop aanwezig in dit deel.
Minpuntje: de setting van de bakkerij wordt minder uitgebreid beschreven dan de locaties in andere delen.
De gingerbread bakkerij is een warm,romantisch en vertrouwd deel binnen de Dream Harbor serie en ik ben erg benieuwd naar deel zes.
Pluspunt: alle bekende personages zijn weer volop aanwezig in dit deel.