Savage temptation

Priscilla1987 15 februari 2026
-- Jamie
New York had een nieuwe start moeten zijn.
Een ongecompliceerd, schoon canvas waar ik een nieuwe versie van mezelf kon creëren.
Maar schoon en ongecompliceerd bleek een illusie toen een duivel in een maatpak mijn kleren verpestte vlak voor mijn levensveranderende sollicitatiegesprek.
Nu heeft hij zich in mijn leven genesteld op een manier waar hij niets te zoeken had.
Deze duivel had duistere kanten die ik niet aankon, maar toch zou hij degene zijn die het licht zou laten schijnen op de persoon die ik hoorde te zijn.

Liam
Ik was er zeker van dat engelen in de hel rondliepen nu ik er met eigen ogen een had gezien.
Haar licht deed me verlangen naar een vleugje zonneschijn. Maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar te bezoedelen met mijn duisternis.
Ze was niet geschikt voor de verdorvenheden die mijn geheimen verborgen hielden.
Maar ik was een egoïstische man, en haar dwingen te blijven was een zonde die ik maar al te graag beging.
Het bleek dat ik maar een kus en een vork nodig had om te beseffen dat ik haar nooit meer zou laten gaan. --

Savage Temptation is het eerste deel uit de serie Lords Of The Commission. Dit is een maffia dark romance.
Stephanie Amaral heeft een vlotte, meeslepende en spannende schrijfstijl. Vanaf de eerste pagina wordt je het verhaal ingetrokken en blijft het tempo hoog waardoor het boek veel te snel uit lijkt te zijn.

Het verhaal bevat alles wat je nodig hebt in een maffia romance verhaal: spanning, emotionele diepgang, verrassende wendingen, spice en personages die aan elkaar gewaagd zijn. Vooral de chemie tussen Jamie en Liam springt eruit. De dialogen zijn scherp en de aantrekkingskracht spat van de pagina's.

Savage Temptation is spannend, emotioneel en bevat personages die blijven hangen. De combinatie van maffia elementen, romantiek en scherpe dialogen zorgt voor een meeslepend geheel dat smaakt naar meer . Een boek dat nieuwsgierig maakt naar het volgende deel.

Meer recensies van Priscilla1987

Hoe ver ga jij voor het huis van je dromen? Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.