Op de voorgrond
Op de voorgrond is het nieuwste boek van Kristie. En ook dit boek heeft weer een mooie cover en mooie sprayed edges.
Dit verhaal voelt anders dan haar vorige twee boeken. Door de korte hoofdstukken en de toegankelijke en vlotte schrijfstijl leest het boek fijn weg. In het begin is er wel wat herhaling rondom het personage Cassie, maar gaandeweg krijgt het verhaal meer diepgang.
Cassie maakt een mooie persoonlijke groei door.
Het verhaal is een fijne mix van humor, romantiek en een vleugje spice. Doordat het boek is geschreven vanuit beide perspectieven leer je de personages echt goed kennen. Ook de bijpersonages dragen hieraan bij: vooral Ethan's zus Charlotte en Cassie's vriendin Moira zijn leuke en waardevolle toevoegingen aan het verhaal.
Hoewel ik de vorige serie van Kristie net iets pakkender vond, heeft Op de voorgrond mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar het vervolg.
Ik kijk dan ook erg uit naar het volgende deel met Charlotte en Owen in de hoofdrol.
Cassie maakt een mooie persoonlijke groei door.