Bevroren muren
Bevroren muren is het los te lezen tweede deel in de serie waarin Zach en Luna centraal staan. Al bij het zien van het boek was ik verkocht. De prachtige cover en de bijpassende edges maken het een echte eyecatcher in de boekenkast.
In dit romantische maar ook spicy verhaal maakt Ruth Stilling gebruik van de tropes friends to lovers en sportromance. Het verhaal leest erg vlot door haar fijne schrijfstijl. Een leuke toevoeging zijn de appgesprekken tussendoor, die het verhaal extra levendig maken.
Wat dit boek sterk maakt is de mooie balans tussen verschillende elementen. Enerzijds krijgen we een goed beeld van de sportwereld en de roem die daarbij komt kijken, anderzijds staat de relatie ontwikkeling tussen Zach en Luna centraal. Ook de afwisseling tussen humor, spice en emotionele diepgang is goed uitgewerkt.
Thema's als vertrouwen op je gevoel, het maken van je eigen keuzes en de liefde lopen als een rode draad door het boek. Niet alleen de romantische liefde tussen Zach en Luna wordt mooi neergezet, maar ook de hechte vriendschap tussen Luna, Felicity en Kate speelt een belangrijke rol. De band die Luna met de twee meiden heeft opgebouwd voelt oprecht aan.
Bevroren muren is een romantisch, spicy en toegankelijk verhaal met een fijne schrijfstijl en een goede balans tussen romance, vriendschap en persoonlijke groei. Het boek is een aanrader voor liefhebbers van sportromance en friends to lovers verhalen. Na het lezen van dit boek ben ik dan ook erg nieuwsgierig geworden naar het eerste deel, waarin het verhaal van Felicity en Jon wordt verteld.