Leuk begin van nieuwe jongeren serie
-- De zestienjarige Babet gaat na haar eindexamen in de zomer werken op een Franse camping. Haar caravan deelt ze met de Belgische Lisa, die niet echt van opruimen houdt. En er is natuurlijk de Nederlandse Sven, een knappe jongen. Babet vindt hem zeker leuk. Maar dan pakt Julien Babet helemaal in met zijn zuidelijke charmes. Voor wie moet ze nu kiezen? En vinden ze haar wel echt leuk? --
Alleen in films is het eerste deel uit de nieuwe jongeren serie Babet.
Een serie vanaf ongeveer 13 jaar.
Zowel mijn dochter als ik waren erg enthousiast over de cover. De cover is lekker kleurrijk en valt op.
Je leert de personages goed kennen, doordat ze goed beschreven worden en je word meegenomen in hun gedachtes.
Wij vonden de interactie tussen Sven en Babet erg leuk. Ook de overige personages spelen een leuke rol in het verhaal.
Wij vonden de verhaallijn erg leuk.
Een goede spanningsopbouw waardoor je geboeid blijft om verder te lezen.
Het verhaal is verrassend, humoristisch, romantisch, leerzaam door de Franse woorden tussendoor en herkenbaar voor de jongeren.
De schrijfstijl van Henriët is erg vlot en helemaal van deze tijd.
Door de korte hoofdstukken vlieg je door het boek heen.
De app gesprekken tussen Eva en Babet is een leuke toevoeging aan het verhaal.
Net zoals de dagboek stukjes van Babet.
Mijn dochter (14) herkende veel situaties tussen de jongeren. Ook is het verhaal erg beeldend beschreven. Het zou zeker een leuk boek zijn om te verfilmen.
Een leuk extraatje is de Franse woordenlijst achterin het boek.
Alleen in films is een leuk ya boek over vriendschappen,liefde, familie, zelfbeeld en het campingleven.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️