Alles wat ik niet gedaan heb
Alles wat ik niet gedaan heb is een kwetsbaar, puur, liefdevol en meeslepend verhaal. Het verhaal heeft een mooie opbouw met een originele setting, het speelt zich namelijk af in een weeshuis in Bosnië .
Er komen emotionele en actuele thema's aan bod zoals : weeshuizen, mishandeling, alcoholisme en tweede kansen. Deze thema's zijn erg mooi, puur en krachtig beschreven maar altijd met respect.
Naast de diepgaande en zwaardere thema's bevat het verhaal ook humor en romantiek inclusief een spicy scène. Er komen meerdere mooie quotes voorbij. Een van de quotes wat ik erg mooi vond is:
' Ik zou ook een ander leven hebben en dit was de spaarpot waarmee ik mijn entree kaartje voor dat leven zou kopen.'
Ik was na het zien van de cover ook erg nieuwschierig waarom er voor deze cover was gekozen maar na het lezen van het verhaal weet je als lezer dat het heel erg passend is bij het verhaal.
De personages zijn realistisch beschreven. Doordat het vanuit beide perspectieven is geschreven leer je de personages goed kennen en komen hun emoties tot leven.
Het einde vond ik een beetje dubbel.
Ik vond het aan de ene kant een erg mooi einde met de brieven maar aan de andere kant vond ik het ook een beetje snel gaan. Ik had graag wil lezen over het gesprek tussen Ajla en Seka.
Ik geef het verhaal 4,5/5 ⭐️
Het einde vond ik een beetje dubbel.
Ik geef het verhaal 4,5/5 ⭐️