De tiktok party

Priscilla1987 13 februari 2024
-- Nikki is dol op TikTok. En op beroemde TikTokkers. Ze woont met haar vader midden in de stad, boven een zaal waar een bijzonder feest wordt georganiseerd. Alleen beroemde TikTokkers zijn uitgenodigd. Toevallig is dat feest op Nikki’s verjaardag! Superleuk! Nikki wil erheen, met de hele
klas. Maar ze heeft geen toegangskaartjes. Lukt het haar en de klas toch om op de TikTok Party te komen? --

De TikTok party is het vierde deel in de TikTok serie van Annet Jacobs.
In elk deel staat een ander klasgenootje centraal.
Dit keer is dat Nikki die na haar reis net weer terug is in haar oude klas. Ze heeft moeite om haar plekje weer te vinden in de klas en dan krijgt ze ook nog een miscommunicatie over haar verjaardag.

De vormgeving en opmaak is echt heel erg goed gedaan in deze serie. Het wordt meteen aantrekkelijk gemaakt voor de jeugd. De hoofdstukken zijn allemaal aangegeven door een #
Ook staan er tussen het verhaal door leuke app gesprekken.

TikTok, social media, schoolleven, vriendschap komt allemaal terug in dit jeugdboek.

Een actuele en herkenbare serie met actuele onderwerpen en herkenbare personages.

Mijn dochter van 11( de doelgroep) vind Nikki een heel leuk personage. Ikzelf vond Bo het leukste personage/ deel van de serie.
Daarom geef ik dit deel 3.5/5 ⭐️

Ik ben heel erg benieuwd of er nog meer delen komen over de andere personages.

Meer recensies van Priscilla1987