Een hekel aan liefde

Priscilla1987 21 september 2025
Een hekel aan liefde is een feelgood bundel met 3 losse verhalen die toch mooi in elkaar haken. De 3 hoofdpersonages zijn namelijk vriendinnen van elkaar, en hun gesprekken en onderlinge band keren steeds terug.

Alle 3 de verhalen draaien om thema's als wetenschap, liefde en vriendschap met de vertrouwde ingrediënten die we van Ali Hazelwood gewend zijn: humor, romantiek en een beetje spice. Of soms net wat meer

Onder één dak: is een heerlijke enemies to lovers met een sterke chemie tussen de personages. De spice is minimaal maar dat past goed bij de opbouw van het verhaal. Het vrouwelijke hoofdpersonage vond ik hier het leukste.

In de lift: dit verhaal laat zien dat ook oude bekende elkaar opnieuw kunnen verrassen. Dit verhaal vond ik mooi vanwege de kwetsbaarheid van de personages. De spice is hier iets meer aanwezig.

Koude handen, warme liefde: deze springt er voor mij uit door de originele setting. Dit is ook het meest spicy verhaal van de bundel. In dit geval vond ik het mannelijke hoofdpersonage het leukste.

Een hekel aan liefde is een aanrader voor wie houdt van humor, romantiek, sterke vrouwelijke hoofdpersonages en spice met de wetenschap als leidraad.

Meer recensies van Priscilla1987

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!