Zilte zoen
Zilte zoen is het nieuwste verhaal van Aysline. De auteur snijdt op een mooie manier thema's aan als angststoornis, bindingsangst en de moed om je eigen pad te kiezen. Het boek heeft een combinatie van een sterke verhaallijn met echte diepgang en emotionele herkenbaarheid.
De schrijfstijl is meeslepend en vlot, waardoor je meteen in het verhaal zit en niet meer wil stoppen met lezen. De auteur weet gevoelens en gedachten op een mooie manier over te brengen door het gebruik van prachtige zinnen en mooie quotes die blijven hangen.
" Thuiskomen gaat niet over plaatsen maar over personen. Niet over erfgoed maar over keuzes. Niet over wat we achterlaten, maar over wat we opbouwen uit de scherven van alles wat we dachten te zijn. "
De personages Lizzie en Xander zijn realistisch uitgewerkt en maken beide een persoonlijke groei door. De chemie tussen hun is voelbaar vanaf het eerste moment, en hun verhaal laat zien dat liefde kan slagen als je er echt voor vecht.
Zilte zoen is een verhaal dat raakt en inspireerd. Een verhaal over angst, liefde en durven kiezen voor jezelf.