Leuke feelgood serie

Priscilla1987 Priscilla1987
18 mrt 2023

• Fien en Sara vinden het vriendenboekje van een klein meisje. Ze besluiten niet alleen om het boekje terug te brengen, maar ook om haar grootste wens in vervulling te brengen. Wat is het leuk om iemand zo blij te maken! Hierdoor ontstaat het idee om op te richten: een geheime club die dromen laat uitkomen! Al snel groeit het aantal wensen, én het aantal leden. Geen droom is te gek voor de Wensclub. Maar dan krijgen ze heel slecht nieuws, dat de toekomst van de club voorgoed zou kunnen veranderen. Zal het Fien en Sara lukken om ook dit probleem op te lossen? -

De wensclub is een nieuwe serie voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.
Het boek is voor jongens en meiden maar ik denk dat vooral meiden dit een geweldig boek vinden.
Centraal in dit boek staan vriendschap, het schoolleven, protesteren en een ander blij maken. En natuurlijk speelt ook de bibliotheek een grote rol in dit boek.
Fien, Sara, Floris en Fatima maken heel veel mensen blij door hun wensclub.
Zo leren kinderen dat het leuk is om andere blij te maken met een klein gebaar naar een ander.
Er gebeurd heel veel in het boek waardoor het lekker vlot weg leest.
De leuke zwart/ wit illustraties maken het boek helemaal compleet.
Mijn dochter vond het stukje van het protesteren het leukste stukje samen met alle wensen vervullen.

Wij zijn erg benieuwd naar het volgende deel in deze leuke feelgood serie.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Priscilla1987