Gevonden- Brugse liefde 3

Priscilla1987 21 mei 2025
Wat een heerlijk einde van een geweldige serie! Gevonden is het 3e en laatste deel in de Brugse liefde serie en voelt voor mij als het toetje van het menu. En laat ik nou net gek zijn op toetjes.

Vanaf de eerste pagina zat ik weer helemaal in het verhaal. Het tempo ligt hoog en de spanningsopbouw is sterk. De toevoeging van een spannend misdaad element zorgt voor een verrassende twist die het verhaal nog boeiender maakt. Het verhaal heeft een mooie mix van spanning, humor, liefde en spice. Met tropes als second chance, enemies to lovers, touch her and die en aandacht voor mentale gezondheid.
Eric en Leila zijn twee sterke persoonlijkheden met een geweldige chemie. Hun speelse, uitdagende dialogen laten je lachen, maar hun emoties voelen oprecht en raken je. Doordat het vanuit beide perspectieven is geschreven, leer je ze goed kennen, leef je met ze mee en sluit je ze in je hart.
Ik vond het ook super leuk dat er oude bekende personages terug komen. En dan Lauren - wat een geweldig leuk personage! Haar boekenwijsheden brachten me regelmatig aan het glimlachen.

Gevonden is spannend, humoristisch, spicy, emotioneel en bovenal ontzettend verslavend.
Een perfecte afsluiter van een serie die ik met veel liefde heb gelezen.

Meer recensies van Priscilla1987