Halsoverkop
-- Zestien jaar geleden zag – of beter gezegd, hoorde – tiener Will Sterling het meisje van zijn dromen op een balkon in de binnenstad. Nu brengt een onverwachte erfenis Will terug naar hetzelfde gebouw, waar hij een jonge vrouw ontmoet wier stem hem verrassend bekend voorkomt...
Hoe gecharmeerd Nora Clarke ook is van haar nieuwe buurman Will, ze is ronduit geschokt door zijn voornemen zijn appartement te verhuren als Airbnb. Vastbesloten haarzelf en haar buren tegen deze inbreuk op hun leven te beschermen, probeert ze zijn plannen te dwarsbomen. Maar onder de oppervlakte van hun vete sluimert een onmiskenbare aantrekkingskracht… --
Halsoverkop is het eerste boek dat ik las van Kate Clayborn. De beschrijving van het boek sprak mij erg aan en ik was erg benieuwd naar het verhaal.
In het begin van het boek moest ik even in het verhaal komen, en vond ik het wat langdradig.
Maar op de helft van het boek begon ik in het verhaal te komen. De geschiedenis van de personages werd vanaf het midden van het boek goed beschreven, waardoor je beter het verhaal kon volgen en de beweegredenen van de personages door kreeg. De hoofdpersonen Will en Nora zijn erg goed beschreven. De buren uit het appartement zijn een erg leuke toevoeging en spelen een leuke rol in het verhaal. Alle buren hebben een ander karakter, en iedereen kent wel een van die buren uit je eigen leven. De opbouw van de band tussen Will en Nora vond ik ook erg mooi beschreven.
Ondanks dat ik even in het verhaal moest komen, heb ik het boek met een goed gevoel dicht geslagen.
Onderwerpen die voorkomen in het boek zijn: liefde, vriendschappen, verlies van een dierbare en verlies van je jeugd.
Ik geef het boek 3.5 ⭐