Vamps

Priscilla1987 Priscilla1987
11 mrt 2023

-- Dillon wordt door zijn vader naar deze afgelegen school in de Zwitserse Alpen gestuurd. Hij heeft niets gemeen met de andere leerlingen: ze zijn arrogant, bloedmooi en… vampiers. Wat doet hij hier? Maar al gauw komt Dillon erachter dat hij anders is dan hij altijd dacht. Ook al komt hij niet uit een machtige vampierfamilie, hij blijkt de meest bijzondere leerling van allemaal. Bloed liegt niet. En terwijl Dillons krachten als vampier groeien, groeit ook het gevaar…--

Met een paar meiden las ik samen het boek Vamps. Vers bloed is het eerste deel uit een trilogie.

Natuurlijk ben ik echt een cover lover dus ik moest deze limited edition hebben.
Op het begin moest ik er echt even inkomen. Dat kwam door de vele personages die er in voor komen en ook door de lange hoofdstukken.
Maar de fijne, beeldende en soms spannende schrijfstijl wist mijn aandacht goed vast te houden om verder te lezen.
Vamps is een goed uitgewerkt verhaal.
Ook leer je de hoofdpersoon Dillon goed kennen doordat het vanuit zijn perspectief is geschreven. Hij neemt je mee in zijn gedachtes en uitdagingen waar hij mee te maken krijgt.
Sommige plots waren niet heel erg verrassend en sommige ook weer wel.

Vamps is een mooi, spannend en mysterieus eerste deel van een nieuwe serie . En ben zeker wel benieuwd naar het volgende deel.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer recensies van Priscilla1987