Advertentie

Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin. Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en ze besluit hem te zoeken. Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd. Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter?

Het duurt even voordat je de draad te pakken hebt. Maar daarna laat het je niet meer los. De personages zijn levensecht en tot de laatste bladzijde geboeid.
Als lezer kom je in een rollercoaster van verschillende gebeurtenissen die allemaal met elkaar te maken hebben waarbij de hoofdstukken elkaar soms overlappen. Heden en verleden lopen door elkaar, zonder dat je dat eerst in de gaten hebt. Maar door juist van de hak op de tak te springen en steeds weer terug te grijpen in de verschillende gebeurtenissen wordt het verhaal langzaam duidelijker.
Blij dat ik de drie delen achter elkaar kan gaan lezen want ze lopen naadloos in elkaar over.
Geweldig goed in elkaar verweven!

Reacties op: Enter

414
Enter - Willem Asman
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker