Domburg

Ramonaleest 03 september 2025
Tara keert terug naar haar familielandhuis in Domburg. Wanneer ze dan een oude bekende tegen het lijf loopt lijkt het een heerlijk zomer te worden. Maar wanneer er dan verdachte sterfgevallen om de hoek komen kijken lijkt niks meer relax te zijn.

Samen met jeugdvriend Olivier gaat ze op onderzoek uit. Dit onderzoek brengt ze op meerdere plekken dan alleen Domburg. En tussen dit duo zit een lekkere chemie. Dat maakt dat de passages waarin ze samen aan bod komen nog leuker. Omdat je als lezer natuurlijk in de gaten hebt dat er meer is tussen die twee dan alleen vriendschap.

Hoe deze thriller in elkaar steekt vond ik leuk. Want het heeft allemaal met het verleden te maken. En dat is dus ook waar Olivier en Tara in gaan wroeten. En dat wordt niet gewenst door iedereen. Maar diegene die mee werken die bezorgen weer nieuwe informatie waardoor het een wir war wordt voor onze hoofdpersoon. Ze weet haar mannetje wel te staan, maar het is wel veel wat ze even over zich heen krijgt met alle emoties van dien.

Het verhaal las lekker weg. Ik moet toegeven dat er rondom het hoofdpersonage wat diepgang zat waardoor deze meer body kreeg in het verhaal. Dat vond ik wel fijn in deze thriller.

Meer recensies van Ramonaleest