Heerlijke bundel
Dit boek bevat 3 verhalen. In alle verhalen heeft een sterke vrouw met de magische leeftijd van 30 de hoofdrol.
Wat mij opvalt in deze verhalen is de grote mate van humor die Vannessa erin verwerkt heeft. Ik heb enorm genoten van deze manier van schrijven.
~ bladzijde 6
Ik heb enorm respect voor mijn kwieke grootmoeder, maar op dit moment zou ik haar gezicht het liefst in de slagroomtaart drukken. ~
In het eerste verhaal maken we kennis met Lisa. Zij krijgt van haar ouders een reisje cadeau op een singleboot naar Vlieland. Ze heeft er in eerste instantie niet zo’n zin in. Maar om haar ouders niet teleur te stellen gaat ze toch de uitdaging aan.
In het tweede verhaal maken we kennis met Josefien. Voor het werk van Denise, de beste vriendin van Josefien, gaan ze naar een groot wellness-instituut in Napels. Onder valse voorwendselen krijgt Denise haar vriendin mee.
In het derde verhaal maken we kennis met Simone. Zij gaat jaarlijks met haar vriendinnen Barbara en Laura op meiden vakantie. Dit jaar halen ze Simone over om mee te gaan op ski vakantie naar Tirol. Daar aangekomen verloopt de vakantie toch anders dan ze voorgesteld hadden.
Wat mij opvalt is dat Vannessa een heerlijke vlotte pen heeft hierdoor laat het verhaal zich makkelijk lezen. Per dag lees je wat ze op vakantie meemaken. Dit komt in ieder verhaal terug.
De verhalen zijn niet al te lang. Maar toch wordt naar mijn idee alles goed uitgewerkt.
Deze bundel is mij enorm bevallen.
~ bladzijde 6
Deze bundel is mij enorm bevallen.