Wedden van wel?
♡ Wedden van wel? ♡
"Een heerlijke, grappige en stoere feelgoodroman over inzien dat je sommige dingen moet doen en andere moet laten gebeuren."
Als een boek al met deze tekst begint heb je me al! Nieuwsgierigheid ten top!
Al snap ik niet dat het dan zo lang mort duren voor ik het uiteindelijk echt ben gaan lezen.
Super stom natuurlijk, want dat blijkt nu maar weer! Wedden van wel? staat al een poosje te roepen in de kast om telkens voorbij te lopen.
Daarom kwam dit boek op mijn lijstje voor de #25booksin2023challenge
Ik heb dit boek geluisterd en gelezen. Als ik ging wandelen wilde ik Robine met me meenemen, maar als ik dan thuis op de bank zat of lag, wilde ik dolgraag verder met het verhaal.
De feelgood schrijfstijl van Vannessa zorgt ervoor dat je blij wordt van dit boek. De humor liet me hardop lachen op straat en glimlachen om de subtiele lieve stukjes! Het verhaal gaat lekker vlot en er gebeurt veel, hierdoor wordt het geen moment saai!
Voor mij echt op en top genieten!
Robine is een jonge dame die ver van haar familie woont en niet zonder reden.
Als ze voor de verjaardag van haar vader terug naar Nederland komt wordt ze een soort van gedwongen minstens twee maanden te blijven. Haar tweelingbroer Sep krijgt zijn kans om te proberen haar in Nederland te houden. Hij daagt haar uit om zijn werkgever Jasper mee te nemen naar het feest van hun vader, maar of dat zo makkelijk is met de stugge Jasper?
Vannessa weet deze twee als onafscheidelijk te omschrijven, maar ze door te laten groeien tot een hele lieve broer en zus die ook onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren.
Wat een groei maakt Robine door! Ze ontwikkelt zich als een malle en ontpopt zich uiteindelijk tot een volwassen en zelfstandige vrouw die haar problemen en emoties aanpakt!
De emoties lopen in de twee maanden hoog op en Vannessa zorgt ervoor dat je al de emoties van Robine gaat voelen en begrijpen.
Ik ben echt weg van de fantastische eigengereide personages waar dit verhaal bol van staat. Vannessa heeft echt een heerlijk koppel bij elkaar gezet.
Omdat ik zo enorm van dit verhaal heb genoten, de vertelstijl van Donna Vrijhof me wist te boeien en het heerlijke verhaal ervoor zorgde dat het me niet losliet geef ik Vannessa 5☆☆☆☆☆ voor Wedden van wel?
Als een boek al met deze tekst begint heb je me al! Nieuwsgierigheid ten top!
Daarom kwam dit boek op mijn lijstje voor de #25booksin2023challenge
Voor mij echt op en top genieten!
Robine is een jonge dame die ver van haar familie woont en niet zonder reden.