De Roos van Montblanc

ReadingwithJoyce 29 april 2025
Rosalie woont samen met haar zus Iris en moeder Hannah in het Spaanse dorpje La Riba.
Ze werken samen in een bloemenwinkel, Floristeria Rosiris.
Hun grootste klant is een ouder echtpaar van de B&B een stukje verderop, Casa Garcia. Zonder hun hebben ze bijna geen klanten en zullen ze de zaak moeten sluiten.

Zodra Rosalie erachter komt dat de huidige eigenaren van de B&B met hun zaak willen stoppen hoopt ze dat haar droom uitkomt, teruggaan naar Nederland.
Helaas komt ze erachter dat ze het willen overdragen aan hun kleinzoon Luc.
Ze wordt aangewezen om hem rond te leiden in La Riba.
Tijdens deze rondleiding doet ze er alles aan om ervoor te zorgen dat hij van gedachten verandert. Dit in de hoop dat ze terug naar Nederland verhuizen als ze hun grootste klant in de bloemenzaak kwijtraken.
Helaas komt ze erachter dat Luc stiekem eigenlijk een hele leuke en knappe jongen is, maar probeert hem ook op afstand te houden, dit is niet al te makkelijk.
Het levert dan ook leuke, grappige en romantische momenten op. Dit maakt het erg leuk om door te blijven lezen.
'Roos van Montblanc' is geschreven vanuit Rosalie en Luc.
Leuk feitje, hun gedachten, die ze niet hardop durven uit te spreken, staan in het verhaal in schuingedrukte zinnen geschreven. Het leuke hiervan is dat je hun en hun gedachten op deze manier beter leert kennen.

Echt een heerlijke feelgood waarin ik persoonlijk hoopte dat Rosalie en Luc een relatie met elkaar zouden krijgen.
Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren lees je in het boek.
Hou je van feelgoods en wil je weten hoe het tussen Roos en Luc afloopt?
Lees dan zeker dit boek!

Meer recensies van ReadingwithJoyce