Een duwtje in de rug

Nova en Thomas zijn 2 vrijgezelle personen die beide een relatie voor op de lange termijn willen en een kinderwens hebben.
Echter zijn ze erachter gekomen dat dit voor hun niet op Tinder werkt. Hier komen ze namelijk alleen dates tegen die op andere dingen uitlopen dan wat ze zelf graag willen.
De vrienden van Thomas willen hem een beetje de juiste richting in helpen en hebben een advertentie in de krant geplaatst.
Femke, de zus van Nova, is deze advertentie tegengekomen en vond dit maar belachelijk.
Nova zelf kon de advertentie maar niet uit haar hoofd zetten en besloot de stoute schoenen aan te trekken en hierop te reageren.

Hun eerste date verliep een beetje, dit door de ASS die Thomas heeft en het leeftijdsverschil van iets meer dan 10 jaar tussen beide.
Toch kunnen ze elkaar niet uit hun hoofd zetten.
Omdat Thomas geen goede ervaringen heeft met vrouwen heeft hij besloten om geen relaties meer aan te gaan. Ook al vindt hij Nova hartstikke leuk.
Samen besluiten ze uiteindelijk toch om te trouwen en samen een kind te krijgen. Dit zodat hun wens wel uitkomt, namelijk een kind krijgen. Het huwelijk is meer een verstandshuwelijk, dit zodat alles goed geregeld is voor hun kind.

Hoe verder je in het verhaal aan het lezen bent hoe meer je erachter komt dat ze beide niet meer kunnen verbergen dat ze elkaar eigenlijk echt leuk vinden.
Dit willen ze niet toegeven, bang om hun afspraken in de weg te staan.
Zelf bleef ik hopen dat alles goed kwam en ze een echte relatie zouden krijgen.
Nova is namelijk zo ongeveer de enige vrouw die met de speciale trekjes van Thomas om kan gaan en hier rekening mee houd.
Hoe het verhaal tussen beide afloopt lees je in ‘Een duwtje in mijn rug’.

Wat is dit een heerlijke feelgood!
Echt een hele grote aanrader voor alle feelgood fans.
Het verhaal is geschreven vanuit Nova en Thomas. Op deze manier leer je beide personen apart heel goed kennen.
Persoonlijk vond in het leuk dat het in Zuid Limburg afspeelt. Hier woon ik zelf ook waardoor de plaatsnamen me heel bekend voorkwamen.
Ik was zo nieuwsgierig hoe het met Nova en Thomas zou aflopen. Hierdoor was ik dan ook heel erg blij dat in de epiloog in het kort nog een verhaal is geschreven wat een paar jaar later afspeelt.

Meer recensies van ReadingwithJoyce