Twee leuke, leerzame en makkelijk te lezen kinderverhaaltjes
De twee verhaaltjes zijn op een leuke, leerzame en makkelijke manier geschreven. Soms was er een wat lastiger woord waarvan de betekenis dan duidelijk werd gemaakt door de zinnen eromheen. Ik denk dat kinderen hier het meest van kunnen leren als ze het samen met een volwassen iemand lezen. Heel af en toe was er zelfs een woord waar ik goed bij na moest denken wat dat betekende.
Het bleef soms vreemd om te lezen over wat de katten zeggen en denken maar dit was wel erg leuk. ik denk dat kinderen dit zich makkelijker kunnen inbeelden en dit leuk zouden vinden om te lezen.
De verhaaltjes zijn heel schattig beschreven. Maar het werd soms ook heel spannend voor Wara en Milos.
Het tweede verhaaltje, De schaduwdief, is een mysterieus verhaal wat denk ik wel spannend en leuk kan zijn voor kinderen.
Ik vond de manier waarop iets beschreven werd in dit verhaal misschien wel een beetje te heftig voor kinderen.
Verder vond ik het heel geschikt voor jonge lezers.
Er zitten een aantal prachtige illustraties in het boek, dit vond ik een leuke toevoeging.
De lettergrootte die in dit boek gebruikt is vond ik wel wat klein voor een kinderboek.
Wat een leuke verhaaltjes! Ik ben ook heel benieuwd naar de avonturen die de twee katten nog allemaal gaan beleven.
Ik geef De Onvergetelijke Avonturen van Wara en Milos ⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5 sterren).
Verder vond ik het heel geschikt voor jonge lezers.
Ik geef De Onvergetelijke Avonturen van Wara en Milos ⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5 sterren).