Een spannend, uniek en leerzaam young adult verhaal over filosofie
Wat een verhaal was dit zeg!
Ik heb zeker genoten van dit unieke verhaal. Het is echt een verhaal dat je aan het denken zet.
Ik heb nog nooit een boek gelezen over filosofie en wist eigenlijk ook nooit zo goed wat dat precies inhoud. Ik heb zeker veel geleerd door dit boek. Het zet je ook zeker aan het denken tijdens het lezen. Ik zou dan ook zeker aanraden om de tijd te nemen om dit boek te lezen. Tijdens het lezen stopte ik vaak om er even over na te denken. Een erg interessant verhaal!
De schrijfstijl in dit boek leest erg prettig en vlot.
De personages waren allemaal uniek van elkaar en ook erg duidelijk beschreven. Aan het begin maken de personages allemaal keuzes in de filosofie-olympiade maar in dit boek kwam je er uiteindelijk ook achter waarom ze die hebben gemaakt. Je leert de personages ook echt kennen. Dat missen sommige boeken wel en zeker voor dat dit een korter boek is vond ik dit heel goed gedaan. Je blijft niet met vragen achter.
De setting vond ik ook heel passend bij het verhaal en erg goed beschreven, Ik zag alles duidelijk voor me.
Best een heftig verhaal!
Op de achterkant van het boek staat “Een spannend filosofisch verhaal over keuzes maken, vrije wil en verantwoordelijlheid. Voor young adults”. En dat is eigenlijk de perfecte beschrijving van dit boek. Het was zeker ook heel spannend!
Absoluut een aanrader.
Ik geef “Dilemma” geschreven door Erna Barth ⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4,5/5 sterren).
Door dit boek ben ik ook heel nieuwsgierig geworden naar andere boeken van deze auteur.
(Er staat een verklarende woordenlijst achter in het boek. Zelf vond ik die niet nodig tijdens het lezen omdat alles eigenlijk wel in het verhaal verwerkt is op een manier dat het al duidelijk wordt. Toch vind ik dit heel tof, ik ga deze termen zeker nog eens lezen en misschien wel een keertje meer over lezen.)
De schrijfstijl in dit boek leest erg prettig en vlot.
Best een heftig verhaal!
Absoluut een aanrader.
Ik geef “Dilemma” geschreven door Erna Barth ⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4,5/5 sterren).