Een heel uniek, spannend en mysterieus verhaal
Wauw! Wat een verhaal was dit!
Ik heb erg genoten van dit verhaal. Het is een uniek concept, absoluut een soort boek waar ik van hou. Heel apart. Dit verhaal heeft een soort van dystopisch randje(??). Het was toch heel anders dan ik had verwacht maar ik vond het een heel goed en vermakelijk verhaal.
Heel geheimzinning en mysterieus. Een meisje dat in een toren leeft met allemaal mensen maar buiten beleven mensen alleen maar telkens dezelfde twee dagen. Het hoofdpersonage Vyk weet hier niks over maar het lijkt erop dat de andere personages hier wel meer over weten en dit voor haar verbergen… Hoofdpersonage Vyk en haar vrienden doen een poging te ontsnappen uit deze toren en daar begint het hele avontuur.
Het leest heel snel en makkelijk maar soms had ik wel moeite met bepaalde woorden, zinnen en uitdrukkingen. Dit komt vooral doordat dit boek geschreven is door een Belgische auteur en dat ik die uitdrukkingen en woorden die gebruikt worden daardoor niet ken. Maar soms waren er ook bepaalde zinnen die niet helemaal compleet voelde. Dit hoort wel bij de schrijfstijl. Verder leest het wel prettig.
Het boek is in delen verdeeld inplaats van hoofdstukken. Ik denk dat als er naast de verschillende delen ook nog hoofdstukken waren geweest dat het dan nog sneller zou lezen, vooral voor jongeren vanaf 12 jaar waarvoor dit boek bedoeld is.
Wat een prachtige illustraties zitten er in dit boek!
Richting het einde van dit boek begonnen alle personages en hun namen me wel iets te veel te worden om te onthouden.
Ik ben echt mega benieuwd hoe het verhaal verder gaat en wil het liefst gelijk verder lezen!
⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4,5/5 sterren).
Wat een prachtige illustraties zitten er in dit boek!
⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4,5/5 sterren).